Atatürk Müzesini Ziyaret Ettik

Öğrencilerimiz “Atatürk Haftası” kapsamında, Şişli Atatürk Müzesini ziyaret ettiler.

Tüm dünyanın yakından tanıdığı unutulmaz bir dünya lideri olan Mustafa Kemal Atatürk’ü yakından tanımak amacı ile, onun bir zamanlar yaşadığı ve milli mücadelenin planlarını yaptığı evi gezdiler.

Atatürk’ün kişisel eşyaları, kıyafetleri, üniformaları, askeri ve sivil yaşamına ait fotoğrafları, el yazısı ile çeşitli belgeleri, madalyaları, hatıra eşyaları ile yağlı boya tablolarını inceleyerek Atatürk’ü ve milli mücadele zamanlarını yerinde gözlemleme fırsatını yakaladılar.

Adını duyduğu, hakkında bilgiler edindiği bir mücadeleyi daha yakından tanımak ve incelemek öğrencilerimizi çok heyecanlandırdı.

Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama