Bu Dünyayı İyilik Kurtaracak!

Ayşe Arman, başlattığı Sakajewa İyilik Kolyeleri Sosyal Sorumluluk projesiyle her ay ihtiyacı olan bir kişiye destek oluyor. Betül Mardin ve Ayşe Arman’ın, geçtiğimiz günlerde Neslihan Tay’ın eğitim masrafları için gerçekleştirdiği kurada “İyilik Kolyeleri” ide okulları’nın oldu.

Sakajewa iyilik kolyelerini satın alarak, bir ay önce tümör yüzünden bacağı kesilen ve hiçbir koşulda umudunu yitirmeyen Fen Lisesi mezunu 19 yaşındaki Neslican Tay’ın eğitimine destek olduk.

Hayatta En Büyük Ders Umuttur!

Ayşe Arman, kızı Alya ve yardımcısı Maribel ile renkli boncuklardan bir araya getirdikleri kolyeler ile etrafına iyilik saçmaya devam ediyor. ide okulları olarak, Ayşe Arman’ın başlattığı bu iyilik hareketine destek vererek, satın aldığımız Sakajewa kolyelerini tüm kadın öğretmenlerimize hediye ettik.

Yeni Eğitim Öğretim Dönemine Büyük Bir Motivasyonla Merhaba Dedik!

Yeni eğitim öğretim dönemi başında, iyilik hareketine destek veren öğretmenlerimizle birlik olup toplumda bir farkındalık yaratmaya çalıştık. Bu sayede, kadın dayanışmasının en güzel örneklerinden birine ortak olmanın gururunu yaşıyoruz.

Her alanda sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden öğretmenlerimiz, şefkatli ve duyarlı çocuklar yetiştirmeye devam edecek.

İyilik kolyeleri öğretmenlerimize çok yakıştı!

İnanıyoruz ki, bu dünyayı iyilik kurtaracak!

Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama