Dişlerimize İyi Bakıyoruz

Anaokulu öğrencilerimiz, ağız ve diş sağlığı konusunda nelere dikkat etmeleri, nasıl bakım yapmaları gerektiği hakkında bilgi almak ve doktorların mesleklerine özel nasıl aksesuarlar kullandığını gözlemlemek üzere Acıbadem Altunizade Hastanesi Diş Kliniği bölümüne ziyaret ettiler.

Pedodontist (çocuk diş hekimi) bölümü diş hekimleri önce öğrencilerimize dişlerimizle ilgili bilgilendirici bir sunum yaptı. Diş hekimlerinin özel olarak hazırladıkları çürük diş sayfalarını fırçalayarak dişleri çürüklerden kurtardılar. Sonrasında diş kliniğini gezerek kullanılan özel aletleri incelediler.  En çok dikkatlerini çeken ise engelli hastaların diş muayeneleri için özel olarak hazırlanmış olan bölüm oldu.

Diş hekimleri tüm öğrencilerimizin diş muayenelerini gerçekleştirdikten sonra onlara bir hikaye kitabı ve diş macunu hediye etti.

Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama