ide'de 100 Muhteşem Gün

Anaokulu öğrencilerimiz, büyük bir heyecanla bekledikleri 100. gün partisini coşkuyla kutladı.

Okul açıldığından bu yana, okulda 100. günün gelmesini merakla bekleyen öğrencilerimiz, tüm hafta boyunca çeşitli etkinlikler yaptılar.  Hafta başında, her bir öğrencimiz evde aileleri ile sayarak 100’er tane farklı nesne getirdi. Kimisi makarna, kimisi tahta çubuk, kimisi ise mısır getirdi. Tabii ki, parti deyince pasta olmadan olmaz. Anasınıfı öğrencilerimiz Mutfak Atölyesi’nde, öğretmenleri eşliğinde 100 temalı kutlama pastası yaptılar.

Sınıfta en çok konuşulan konu ise partide ne giyecekleriydi. Hepsi günler öncesinden ne giyeceklerine karar verip büyük gün gelip çattığında rengârenk kostümlerle geldiler. Gün boyu yaptıkları etkinliklerle gönüllerince eğlendiler.

Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama Gorsel Açıklama