ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk!

ide öğrencileri, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı.

23 Nisan Şenlikleri kapsamında, okulda hafta boyunca her gün farklı bir etkinlik düzenlendi. İlk gün 23 Nisan belgeseliyle başlayan etkinlerde öğrencilerimiz bir gün rengârenk topaçlar boyarken, diğer günlerde ise dev balonlar etrafında koşup, yüz boyama etkinliğinde kedi kadın, batman, vampir, kurt adam olmak için sıraya girdiler. Bayramın tadını tüm hafta doyasıya çıkardılar.

Kutlamalar bununla da sınırlı değildi. Velilerimizin de katılımıyla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı öğrencilerimizin günlerce büyük bir heyecan ve coşkuyla hazırlandıkları dans gösteriyle kutladık. Farklı kültürlere ait dans gösterilerinin sergilendiği ve ide anasınıfı öğrencilerinin Flamenko dans gösterisiyle başlayan kutlamalarda, 1. sınıf öğrencilerimiz modern dans gösterisi, 2. ve 3. sınıf öğrencilerimiz ise modern halk dansları gösterisi ile izleyenler büyük alkış aldı.

Etkinlik ve performansların ardından, kutlamalar birbirinden eğlenceli oyunlarla devam etti. Çuval yarışı, pinpon topu taşıma, gözleri kapalı şekilde su doldurma ve bardaktan kule yapma gibi oyunlarda çocuklarla birlikte anne babalar da yarıştı. Ortaya oldukça renkli ve eğlenceli kareler çıktı.

Gün sonunda gelen bando sürprizi de şenlik havasında geçen kutlamalara ayrı bir renk kattı.

Sevgi ve dostluk içinde, yaşasın 23 Nisan!

ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk! ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk! ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk! ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk! ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk! ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk! ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk! ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk! ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk! ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk! ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk! ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk! ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk! ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk! ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk! ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk! ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk! ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk! ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk! ide’de 23 Nisan kutlamaları rengarenk!