ide Öğrencileri İngiltere'de

Yeni bir dil öğrenirken hiçbir yol, öğrenmek istediğiniz dilin ana dili olarak konuşulduğu ülkede zaman geçirmekten daha verimli olamaz. Gün içinde o dili konuşmak ve dinlemek zorunda olduğunuz için o dili kullanmak mecburiyetinde kalacak ve bu durum sizin dile daha fazla hakim olmanızı sağlayacaktır. Yurtdışında alınan bir dil eğitimi sayesinde öğrencilerin dili gerçek bir ortamda öğrenme şansı olur. Bu da onlar için kısa sürede daha akıcı bir İngilizce demektir. Bulundukları her ortamda, etraflarında günlük yaşantılarında öğrenmek istedikleri dili konuşan birçok insan bulunur. Bu şartlar altında dil öğrenimi daha kolay ve hızlı gelişir.

İşte bu bilinçle, ide okulları olarak İngiltere Yaz Okulu kapsamında, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz ile Queen Margaret’s School – York Yaz Okulu ve ardından Londra gezimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz gittikleri ülkede yalnızca eğitim almakla kalmadılar aynı zamanda ülkenin turistik yerlerini, tarihi kültürel mekânlarını, müzelerini, birçok farklı şehirlerini görme şansı da elde ettiler.

ide olarak öğrencilerimizi hem akademik hem de sosyal bakımdan göstermiş oldukları başarılarından dolayı tebrik ederiz.